Iluturism, mis ühendab puhkuse ja maailmatasemel ravi. BeautyTour Esthetics – sinu tugivõrgustik Türgis

Blog

Üha rohkem eestlasi tunneb huvi iluturismi ehk iluprotseduuride ja -kirurgia vastu välismaal, kus soovitud protseduurid on kordades odavamad kui kodumaal. Selleks, et tulemus vastaks ootustele, tagatud oleks turvalisus ja usaldusväärsus, tasuks kasutada kodumaise terviseturismi korraldaja teenuseid.

Türgist on saanud populaarne iluturismi sihtkoht tänu oma arenenud meditsiinitehnoloogiale, kõrgelt kvalifitseeritud arstidele ja taskukohastele hindadele. Meditsiiniturismi sektoris on Türgi tõusnud üle maailma esinumbriks.

BeautyTour Esthetics pakub tipptasemel iluprotseduure ja -kirurgiat Türgis ning on nelja ilukirurgiakliiniku ametlik esindaja Türgi populaarsemates kuurortlinnades Alanyas ja Antalyas, samuti Istanbulis.

„Nii erakliinikutel kui ka haiglatel on seal tipptasemel ning uuenduslik varustus ja patsiendid on seal väga hoitud. Samuti aitab sealne kliima paranemisele kaasa,“ ütleb iluturismi korraldaja BeautyTour Esthetics tegevjuht Katrin Korkmann ja lisab, et patsient saab ühendada mõnusa puhkuse ning juurdepääsu maailmatasemel ravile.

„Suuname patsiendi vastavalt soovidele parima kirurgi juurde, planeerime operatsiooni ja aitame korraldada reisi koos lendude ning majutusega,“ sõnab ta ja lisab: „Meie kaudu broneerides saab klient parima hinna, kindlustunde, kiire teeninduse ja ta võetakse eelisjärjekorras protseduuridele vastu.“

Hoolikas ja oluline eeltöö

„Alates 2017. aastast on Türgi kehtestanud laiaulatusliku seaduste kogumi, et kaitsta just oma rahvusvahelisi meditsiinituriste paremini ja toetada kasvavat meditsiiniturismi sektorit,“ räägib Katrin, kelle sõnul tuleks omal käel Türki minnes teha äärmiselt hoolikas eeltöö kliinikute kohta, sest kõikjal maailmas võib leida näiteid ebaõnnestunuid operatsioonidest ning ka Türgi pole selles suhtes erand. „Seal on tõepoolest selliseid juhtumeid olnud, küll aga tehakse seal igapäevaselt tuhandeid erinevaid edukaid operatsioone.“

BeautyTouri viieliikmeline tiim on aastaga läbi käinud üle 45 erakliiniku ja haigla nii Antalyas, Alanyas kui ka Istanbulis – kontrollinud neid, suhelnud arstide ja meditsiinilise personaliga, jälginud nende töökultuuri ja kvaliteeti ning olnud kontaktis nende patsientidega erinevatest riikidest.

„Oleme käinud läbi erinevad tervishoiuametid, et endale peensusteni selgeks teha sealse tervishoiusektori seadused, et meie patsiente võimalike probleemide eest hoida. Me oleme näinud seal väga kehva teenindust ja kvaliteeti, kuid ka väljapaistvaid kliinikuid ja haiglaid kõige uuemate tehnoloogiate ning säravate ja üliheade kirurgidega.“

Türgis on tõepoolest hinnad võrreldes Eestiga kuni 60% soodsamad, aga kvaliteet kordades kõrgem. „Paraku jäävad paljudel eestlastel ja ka soomlastel soovitud muudatused tegemata just kalli hinna tõttu oma koduriigis,“ tõdeb Katrin ja lisab, et enim tuntakse praegu huvi juuste siirdamise, kaalukirurgia ning hammaste ravi vastu.

Õnnelik uus elu

Katrinil on eriliselt meeles neljakümnendates naisterahvas, kelle BeautyTour sõidutas Türki naeratust korrigeerima. „Ta hakkas lohutamatult nutma, kui lõpptulemust peeglist nägi. Me alguses täitsa ehmusime, kuid siis ütles ta nuuksudes, et on nii õnnelik, et julges selle teekonna ette võtta, sest nüüd saab ta lõpuks taas avatud suuga südamest naerda,“ meenutab ta tänulikku klienti, kes mitu kuud hiljem tuli suure lillekimbuga ka kontorisse kohale, et oma „imetegijaid“ veel kord tänada.

„Samuti on meie kaudu juuste siirdamisel käinud mehed üliõnnelikud, et on selle teekonna ette võtnud, sest varsti saavad nad taas minna juuksurisse endale soengut lõikama,“ rõõmustab Katrin.

Türgis on hinnad võrreldes Eestiga kuni 60% soodsamad, aga kvaliteet kordades kõrgem.

Terviseturismi spetsialisti sõnul tuleks aga endale teadvustada, et kui igatsetud muudatust pikalt edasi lükata, võib ka juhtuda, et hiljem pole seda võimalik teostada. „Näiteks juuste siirdamine. Kui kõik oma juuksed on juba kadunud, pole võimalik ka kõige paremal arstil patsienti aidata, sest juuksesibulaid pole enam kuskilt võtta. Seega kutsun eesti mehi ja naisi julgemalt pöörduma meie poole enne, kui on liiga hilja.“

„Me pole lihtsalt vahendusfirma, vaid oleme sügavuti oma kliinikutega seotud. Suhtleme igapäevaselt kliinikute ja sealsete arstidega ning käime ka ise Türgis kohal. Klientide jaoks oleme alati olemas algusest lõpuni – esimestest konsultatsioonidest reisi planeerimise ja taastumiseni,“ ütleb Katrin.

„Paljud kardavad üksi välismaale protseduuridele minna, kuid selleks olemegi meie – oleme absoluutselt igal sammul patsiendi kõrval,“ julgustab iluturismi korraldaja.

Väga oluline klientidele on see, et BeautyTouri kaudu saab emakeeles suhelda. „Kõik lepingud, juhendid enne ja pärast operatsiooni, instruktsioonid ning nõuanded on eestikeelsed, seega ei pea patsient muretsema, mis paberitele ta alla kirjutab või kas ta saab kõigest ikka õigesti aru,“ selgitab Katrin.

„Kuna meie tiim viibib Türgis väga palju, võtame enamiku patsiente ise Türgis vastu. Patsientide jaoks on see väga oluline, et neil oleks kogu raviprotsessi vältel eestikeelne tugi. Ka lennujaamas tervitab patsiente eestlane ja meie enda transfeer. Alanyasse protseduuridele minejaid saame soovi korral majutada ka meie enda korteritesse, mis asuvad just valminud puhkekompleksis FoaHillsis, mis on mõeldud patsientidele, kes soovivad privaatsust või perega koos olles taastuda,“ räägib ta.

BeautyTour pakub koostöös MediCreditiga patsientidele ka järelmaksuvõimalust. Samuti saab kõikide protseduuride eest tasuda kas sularahas kohapeal, kaardimaksega või esitatud arve alusel enne sõitu. „Meie patsiendid eelistavad just arve alusel tasumist, sest sularaha kaasas kandmine ei ole nii turvaline ja kaardimaksega kaasneb lisakulu, mitte just väikene. Arvega tasumisel annab see ka lisa kindlustunde, sest meie vastutame kogu protsessi eest samuti.“

BeautyTouriga ühenduse võtmiseks võib nende kodulehel täita ankeedi või kontakteeruda telefoni, meili või WhatsAppi kaudu, et soovitud protseduurist teada anda. Seejärel tuleks täita meditsiinilise küsimustik ja lisada fotod. „Need jõuavad vaid konkreetse kirurgi kätte, kes koostab täpse raviplaani ja edastab hinnapakkumise. Samuti on võimalik tulla meie kontorisse kohapeale, kus patsient saab täita ankeedi, meie teeme fotod ning seejärel saab kirurgiga ka videosilla vahendusel suhelda.“

Oluline on kindlasti teada ka seda, et enamasti pole järelvisiidiks või hooldusteks vaja Türki tagasi sõita. „BeautyTouri tiimis on meditsiiniõde ja peagi avame koostöös oma Türgi partneritega nii Eestis kui ka Soomes kliiniku, kus hakkame pakkuma laiaulatuslikku järelteenust ja abi, et tagada parim võimalik tulemus ning vältida vajadust järelkontrolliks Türki reisida.“

Järelteenustena hakkab BeautyTour pakkuma ööpäevaringset nõustamist erinevate murede ja probleemide korral, haavade puhastamist, niitide eemaldamist, LPG-d, rull- ja lümfimassaaži, füsioteraapiat jne.

„Ka juuste siirdamise läbinud patsiendid saavad tulla meie juurde, et hoolikalt ja korrektselt oma siirdatud piirkonda hooldada, mis on ülioluline esimesel kahel nädalal,“ sõnab Katrin.

Siiski kaasneb hammaste ravi ja implantaatide paigaldamisega 3–6 kuu pärast järelvisiit Türki, et paigaldada implantaadile kroon. „See aga kuulub juba hinna sisse.“

Oleme klientide jaoks alati olemas algusest lõpuni – esimestest konsultatsioonidest reisi planeerimise ja taastumiseni.

Artikkel ilmus Anne & Stiilis.

Tags :

Jagage teistega :

Viimased postitused

Kas teil tekkis küsimusi?

Kõik meie koordinaatorid omavad isiklikku kogemust ilukirurgia vallas.

PROTSEDUURIDE PÄRING

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

BeautyTour on nelja ilukirurgia kliiniku ametlik esindaja Türgi populaarseimatesse kuurortlinnadesse Alanya ja Antalyasse.

Konsultatsioon

BeautyTour on nelja ilukirurgia kliiniku ametlik esindaja Türgi populaarseimatesse kuurortlinnadesse Alanya ja Antalyasse.

Konsultatsioon